Jag skäms!!

Alltså herregud.. Usch vilken dålig uppdatering det har varit här. Jag har så många ideér till olika blogginlägg men inget har blivit av. Visserligen har jag haft mycket att göra men det tar inte flera timmar att skriva ett inlägg här. Nåväl.. 

Ska förklara kortfattat vad jag pysslat med dom här dagarna. 

I söndags kväll så var det dags för lite hoppning för Tanten! 😊 Soooom jag längtat, och jag tror minsann min häst också gjort det. Vi hoppade en liten minibana med tre enkelhinder, en oxer och två räcken. Han var väldigt pigg och lite spänd till en början, han har lätt för att spänna sig när han vill för mycket. Tanten skulle gärna vilja hoppa alla hinder på en och samma gång. Då är det inte konstigt om det blir lite "error" i huvudet.. 
Han var så duktig, hoppade fina språng och sög tag i hindren. 😍 Ja, hinder o hinder.. det var inte speciellt höga hinder. 
Han var pigg och glad, bockade efter och gjorde krumsprång. Det är ett friskhetstecken av honom. När nått är på tok känner man det direkt, det är faktiskt skönt! 


Gammal bild på mig o min vita prins

Igår jobbade jag som vanligt, och på kvällen hade jag hoppträning för två duktiga ekipage! Vi hoppade en ganska svår och koncentrationskrävande övning. Banskiss kommer!
Båda gjorde det bra och var engagerade! Det gillar jag. När eleverna vill utvecklas både som enskild ryttare och tillsammans med sin ponny. Att ha träningar ger mig så bra energi, och ännu mer sporre att alltid ge lite extra själv när det gäller ridning. 
Det är även utvecklande för en själv att se ryttarna gå från klarhet till klarhet med hjälp av det jag lär ut. 
Jag har tränat för många olika tränare och tar det som jag tycker ha fungerat bäst av alla och bygger ihop till ett eget system. 👍 Mer om det kommer i ett separat inlägg.

Efter träningen gick jag upp till stallet och sadlade Tanten. Red ca 35min, till en början var han lite seg men sen så. Då jobbade han på bra! Red på ett bett som jag inte brukar rida på, ett tredelat D-ringsbett.. Det var inge bra, han blev tung och seg i handen. Så det lägger vi undan! Haha.. 


Vi avslutar med ett bra citat, Godnatt! ❤